Bodymind Energy Balancing Method


BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD (Suomen Energiahoitajien kouluttama hoitaja)

Diplomi  2.  Tason hoitaja 
(Jatkokurssi 1 ja Jatkokurssi 2)

Jatkokurssi 1
Jäsenkorjauksen ja kivunhoidon jatkotekniikat, Energiakehon käsittelyn jatkotekniikoita ,
Auran/Chakrojen puhdistukseen jatkotekniikat.

Jatkokurssi 2
Lihastestaustekniikoiden opiskelu joilla etsitään:  Alitajuisia tunnelukkoja  ja niiden hoito , Energetics/Yuen Method eli Energeettisten heikkouksien löytäminen ja hoito, Meridiaanien testaus ja hoito,
Muistojen testaus ja hoito, Uskomusten testaus ja hoito, Stressireaktion testaus ja hoito eli pinnalla olevan stressin poistaminen.
Tunnekehon hoitoon syvempi hoitomenetelmä/ Matrix Reimprinting.

Diplomi   1. Tason hoitaja  
(hoidot käsittävät kolme eri tason hoitoa: fyysisen, energia- ja tunnekehon hoito)

Fyysisen kehon hoito
Poistetaan fysiologista stressiä autonomisesta hermostosta. Kun hermosto rauhoittuu, se purkaa kehosta jännityksiä ja stressitiloja tehokkaasti – aineenvaihdunta paranee. Fyysisen kehon hoidossa tehdään energeettinen jäsenkorjaus, jonka tarkoituksena on palauttaa kehon tasapainoinen, luonnollinen asento korjaamalla kehon asentovirheet. Auttaa siten kipujen helpottumiseen.

Energiakehon hoito
Perustuu samaan periaatteeseen kuin kiinalainen akupunktio, mutta emme käytä neuloja. Energiakehon hoito poistaa tehokkaasti fysiologista stressiä, joka on useiden vaivojen perimmäinen syy. Tämän takia Energiakehon hoito auttaa moniin eri vaivoihin.  Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston tasolla. Energiakehon hoidolla voidaan vahvistaa kehoa ja immuunijärjestelmää. Tärkeintä on, että olet hoidon aikana mahdollisimman rento, jotta keho pystyy purkamaan kroonista stressitilaa ja jännityksiä mahdollisimman tehokkaasti.

Tunnekehon hoito
Perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, mutta emme käytä neuloja. Voidaan kutsua ”psykologiseksi akupunktioksi”. Meridiaanihoidossa naputellaan sormin akupunktiopisteitä; tavoitteena on purkaa kehoon varastoituneita negatiivisia tunne-energioita ja tunnelukkoja.