Tiibetiläinen äänimaljahoito

Tiibetiläinen äänimaljahoito on syvärentoutusmenetelmä, jonka vaikutus perustuu resonanssiin eli myötävärähtelyyn ja ääniaaltoihin. Hoitaa siten lempeästi kehoa, mieltä ja sielua. Äänimaljahoito on hyvä lisä muihin hoitomuotoihin, esimerkiksi hoidon alkuun tai loppuun. Hoito tapahtuu maaten hoitopöydällä omat vaatteet päällä, mukavasti viltin alla. Hoitaja asettaa maljan kehon päälle ja napauttaa sitä iskimellä, jolloin ääni resonoi joka solussa.

Äänimaljahoito on avain muutokseen

Olemme kaikki värähtelyä ja ääntä. Kehon värähtelytaajuuteen voidaan vaikuttaa ja taajuuden tasapaino on olennainen osa terveyttä.
Vesi välittää värähtelyä huomattavasti ilmaa paremmin. Huoneenlämpöisessä ilmassa ääni kulkee noin 350 metriä sekunnissa ja samanlämpöisessä vedessä noin 1500 metriä sekunnissa. Ihmiskehosta on vettä 45-75 %, riippuen henkilön iästä ja kehonkoostumuksesta. Kun äänimaljaa soitetaan, sen värähtely saa soluissamme olevat vesimolekyylit värähtelemään harmonisesti.

Äänimaljahoito sopii kaikille, myös:
*raskaana oleville
*lapsille (esimerkiksi ylivilkkauden hoitoon)
*vanhuksille

Lapsille ja vanhuksille hoitoaika on lyhyempi.

Ota äänimaljahoito avuksesi kun kaipaat rauhoittumista, olet stressaantunut, koet ahdistusta, unettomuutta, muuta jännitystä kehossasi tai haluat saada kontaktin sisäiseen ääneesi. Äänimaljahoidosta on koettu olevan apua myös seuraavien ongelmien hoidossa:

*verenpaine
*vireystila
*tasapainoisuus
*lihasjännitykset

Tasapainoisen ja rentoutuneen kehon ja mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat ja muun muassa keskittymiskyky, oppiminen ja luovuus kehittyvät.

Käytän hoidoissani pelkästään käsin taottuja kulhoja.
Hoito sisältää alkuhaastattelun n. 15 min, äänimaljahoidon n. 45 min ja loppuhaastattelun n. 15 min eli yhteensä hoitokerta on 75 min.