Bodymind Energy Balancing Method


BODYMIND ENERGY BALANCING METHOD (Suomen Energiahoitajien kouluttama hoitaja)

Yleistä energiahoidoista

Energiahoidot perustuvat ajatukseen siitä, että meissä virtaa energiaa, joka pitää meidät elossa. Ilman tuota energiaa keho ei toimisi. Aineenvaihdunnan, solujen jakautuminen ym. kehon toiminnot tapahtuvat tämän energian vaikutuksesta.

Ihminen tuntee itsensä energiseksi kun tämä energia pääsee virtaamaan vapaasti kehossa   ja autonominen hermosto toimii optimaalisesti sekä yhdistettynä terveelliset elämän tavat.

Yksi suurimmista nykyihmisiä sairastuttavista tekijöistä on henkinen/tunnetason stressi. Stressireaktio estää kehoa paranemasta tehokkaasti ja se aiheuttaa ” taistele/pakene/jäädy-reaktion”, jolloin keho on hälytystilassa   (sympaattinen hermosto on päällä) . Stressitilan jatkuessa päiviä, viikkoja, kuukausia, vuosia, se voi aiheutaa sen ettei keho palaudu kunnolla, ruoka ei sula kunnolla (suolisto-ongelmat) immuniteetti on huono,uusien kudosten kasvu heikkenee, kuona-aine tukoksia syntyy, verenkierto on huono,  jne.

Energiahoidoilla puretaan autonomisesta hermostosta fysiologista stressiä ja autetaan hermostoa ja kehoa siirtymään parasympaattisen hermoston tilaan /paranemistilaan, jolloin keho alkaa parantamaan itseään,vapauttaa omia resursseja toimimaan tehokkaammin ja hoito vahvistaa kehoa lisäämällä energiaa.

Hoito vaikuttaa tiedostomattoman mielen tasolla kehossa eli pääasiassa autonomisessa hermostossa johon tietoinen mieli ei juurikaan voi vaikuttaa.

Jokaisen keho reagoi siis hieman eri tavalla hoitoon, koska ” vaivan X ” syyt voivat olla hyvin erilaisiaja ja riippuen siitä miten herkkä henkilön hermosto on (herkkä hermosto ottaa hyvin hoitoa vastaan)

Energiahoito on turvallinen hoitomuoto, koska kehoa ei pakoteta mihinkään sille ei tehdä mitään radikaaleja operaatioita eikä sinne laiteta mitään kemikaaleja.

Energiahoitoa voidaan tehdä kaikille iästä ja kunnosta riippumatta (myös eläimille)

Hoito tapahtuu vaatteet päällä ja yleensä aloitetaan Fyysisen kehon hoidolla & Energiakehon hoidolla

ja –Oireesta– riippuen voi yhdistää myös Tunnekehon hoidon /meridiaaniterapiahoito

Hoidoissa hoitaja käyttää oppimiaan jatkotekniikoita ja viimeisimmäksi lähdetään hoitamaan

-Henkisen tason– hoidolla.

Pääasia hoidossa on, että hoidettava yrittää olla mahdollismman rento ja avoin, koska hoitotilanne on vuorovaikutustilanne.

Kaikki -Asiakastiedot- ovat luottamuksellisia.

Hoitoja voidaan tehdä myös KAUKOHOITONA

Tekstit alkaa viimeisimmästä kurssista joten luethan kaikki. Alimpana on ensimmäinen kurssi.

 

Diplomi  3.  Tason hoitaja (Henkisen tason hoidoilla voidaan poistaa henkiä ja kirouksia ihmisistä ja maa-alueista)

Henkisen tason hoito -kursilla käsiteltiin:

Rajatiedon aiheet, kuten:

• Korkeampi minä (yliminä), henkinen kehitys, jälleensyntymä, kehosta irtaantuminen, unihalvaus , kuolemanrajakokemus, Enkelit, Henkioppaat, karma, kundalinienergia ja monia muita.

• Erittäin tärkeä asia miten puolustaudumme negatiivisiltä olennoilta ja miten itse suojaudumme niiltä.

• Mitä ovat nämä negatiiviset olennot:

◊ Maan piiriin jääneet ihmishenget, jotka ovat kuolleet, mutta eivät ole menneet henkitasolle vaan jääneet ”jumiin,”   tai tarkoituksella jääneet tänne elelemään ja aiheuttamaan ongelmia ja kummittelua.

◊ Henget voivat olla hyviä, neutraaleja tai pahoja. Henkiä on yleensä eniten siellä missä ihmisiä kuolee paljon kuten vanhat taistelupaikat, sairaalat, vankilat, mielisairaalat, hautausmaat. Jos tälläisillä paikoilla liikutaan paljonvarsinkin yöllä, on olemassa riski, että mukaansa saa hengen tai muun tyyppisen negatiivisen otuksen.

Mitä herkempi ihminen on, sitä suurempi riski on saada tällainen tartunta, koska herkkien henkilöiden aura on avoimempi.

Syitä miksi maan piiriin jääneet ihmishenget ovat tänne jääneet voivat olla mm. äkillinen kuolema, oman kuoleman kieltäminen tai jokin asia minkä henki haluaa selvittää ennen siirtymistä henkitasolle.

◊ Kaikki henget eivät ole ihmisen sieluja, vaan on olemassa ns. ” astraalikuoria”, mitkä voivat sisltää osan edesmenneen henkilön energiasta. Nämä aiheuttavat toistuvaa kummittelua.

◊ Riippuvuudesta kärsivät ihmishenget. Riippuvuus voi olla yksi syy siihen, miksi henki jää maan piiriin.

◊ Entisistä elämistä tulevat henget.

◊ On paljon monia muita entiteettejä, ja näitä kaikkia voidaan poistaa energiahoidon aikana asiakkaan

chakroista  ja energiakentistä.

Energiakenttään tarttuneiden henkien aiheuttamia oireita ovat:

 • Selittämätön ja voimakas väsymys mille ei löydy lääketieteellistä syytä
 • Oudot mielihalut
 • Mikään ei huvita
 • Masennus
 • Ärtyisä olo
 • Huono onni
 • Sähkölaitteet temppuilevat läheisyydessäsi ( voi olla myös maadoitusongelma)
 • Ajatukset ja tunteet mitkä eivät tunnu omilta, kuten pakkoajatukset
 • Painajaiset/unihalvaukset
 • Positiivisten asioiden toteuttamisen vaikeus. Mikään ei onnistu. Ympäristön taholta häirintää.
 • Muut oudot terveydelliset ongelmat

Mitä muuta negatiiviset olennot voivat aiheuttaa:

Jos joku henkilö käyttää mustaa magiaa kirotakseen toisen henkilön, negatiiviset olennot suorittavat kirouksen ja vaivaavat kirouksen kohteena olevaa ja mahdollisesti koko hänen perhettään aiheuttaen huonoa onnea, sairautta jne. ongelmia.

Loppujen lopuksi kirouksen tekijä kuitenkin kärsii eniten kirouksen langettamisesta.

Psyykkiset vaikutukset ja hyökkäykset voidaan kuvailla niin, että ne ovat näkymättömiä yliluonnollisia vaikutuksia jotka haittaavat ihmisten elämää. Ne voivat olla ihmisten tai olentojen aikaansaanosta.

Lieviin hyökkäyksiin kuuluu:

• Ärsyttävää paineen tunnetta, ahdistusta, uniongelmia ja painajaisia.

Voimakkaampiin hyökkäyksiin voi kuulua:

• Lamauttavaa paniikkia, voimakasta fyysistä kipua ja ylitsepääsemättömiä pakkomielteitä.

Yleensä psyykkiset hyökkäykset ovat väliaikaisia harmeja, joista ei jää pysyviä vaurioita. Tälläiset hyökkäykset ovat myös usein tahattomasti aikaansaatuja esim. ajattelemalla voimakkaasti negatiivisesti toisesta henkilöstä.

Psyykkinen itsepuolustus: Miten voit suojautua näkymättömiä häiriköitä vastaan

◊ Koska ajatuksemme ja tunteemme ovat myös energiaa, ole tarkkana, että ajatukset olisivat mahdollisimman positiivisia ja rakkaudellisia. Vältä sellaisia alhaisia tunteita tai ajatuksia, kuten: pelko, viha, häpeä ja syyllisyys. Nämä tunteet ovat ”ruokaa” negatiivisille olennoille.

◊ Lisäksi omien tunnetraumojen käsittely ja poistaminen on tärkeää, koska ne heikentävät energiakenttäämme. Huomioithan myös missä seurassa vietät aikaasi. Oletko ympäröity positiivisilla ihmisillä vai negatiivisilla ihmisillä?

◊ Hyvät ja terveelliset elämäntavat.  Millainen asuinympäristö sinulla on? Onko se positiivinen?

◊ Lisäksi liikunta, meditointi ja rukoilu ovat hyväksi havaittuja keinoja. Kun nostat omaa värähtelytasoasi, vahvistat omia energiakenttiäsi ja pystyt puolustautumaan paremmin hyökkäyksiä vastaan.

Keinoja hankaloittaa negatiivisten olentojen elämää tilan värähtelytason nostamisella erilaisilla menetelmillä:

• Valon lisääminen, auringonvalo on paras.

• Äänien lisääminen: klassinen musiikki, lastenlaulut tms.

• Huoneen siivoaminen , siunaaminen, energiapuhdistus, suitsukkeiden, eteeristen öljyjen ja merisuolan käyttäminen. Suihkulähde on hyvä energiatasoa nostava elementti.

Henkisen tason asiat ovat niin laaja kokonaisuus ettei sitä kaikkea voi tässä avata. Opimme lisää asioita elämämme loppuun saakka, lisäksi kunkin sielun kehityskaari on eri tasoilla, ja näin kuuluukin olla. Pyritään siis pitämään itsemme, ajatuksemme, tunteemme, kotimme, ympäristömme ja seuramme Positiivisissa ja Rakkaudellisissa energioissa.

 

Diplomi  2.  Tason hoitaja 
(Jatkokurssi 1 ja Jatkokurssi 2)

Jatkokurssi 1
Jäsenkorjauksen ja kivunhoidon jatkotekniikat, Energiakehon käsittelyn jatkotekniikoita,
Auran/Chakrojen puhdistukseen jatkotekniikat.

Jatkokurssi 2
Lihastestaustekniikoiden opiskelu joilla etsitään ja hoidetaan:
Alitajuisia tunnelukkoja, Energeettisten heikkouksien löytäminen (Energetics/Yuen Method), Meridiaanien testaus, Muistojen testaus, Uskomusten testaus, Stressireaktion testaus (pinnalla olevan stressin poistaminen).
Tunnekehon hoitoon syvempi hoitomenetelmä (Matrix Reimprinting / oman sisäisen lapsen kautta työskentely.)

Diplomi   1. Tason hoitaja  
(hoidot käsittävät kolme eri tason hoitoa: fyysisen, energia- ja tunnekehon hoito)

Fyysisen kehon hoito

Hoidossa keskitytään hoitamaan fyysisiä ongelmia eli pääasiassa kipuja. Tuki-ja liikuntaelinkipujen yksi suurimmista syistä on kehon virheasennot. Virheasennoilla on suuri vaikutus kipuihin ja kehon energiakiertoon.

Energeettisessä jäsenkorjauksessa on tarkoitus löytää hoidettavasta epäsymmetrisyydet mittaamalla käsin vastaavat kohdat eri puolella kehoa ja tasapainoittaa ne käyttämällä ” energiaa ”.

Hoidossa poistetaan fysiologista stressiä autonomisesta hermostosta. Kun hermosto rauhoittuu, se purkaa kehosta jännityksiä ja stressitiloja tehokkaasti, myös aineenvaihdunta paranee.

Energeettisen jäsenkorjauksen tarkoituksena on palauttaa kehon tasapainoinen, luonnollinen asento korjaamalla kehon asentovirheet ja samalla postamaan kipuja.

Tehokkain hoitotulos kipujen hoidoissa saadaan ottamalla  hoitosarja / 3 hoitokertaa peräkkäin noin viiden päivän enintään yhden viikon välein

Energiakehon hoito

Energiakehon hoidossa hoitovaikutus tulee kehoon ensin energiakentän ja chakrojen kautta. Energiakenttä ja chakrat ovat yhteydessä hermojärjestelmään , jonka välityksellä vaikutus ulottuu fyysien kehon kudoksiin kuten lihaksiin, elimiin, rauhasiin ja soluihin. Esimerkiksi chakrojen hoito vaikuttaa hermostossa sille alueelle kehossa, jossa kyseinen chakra sijaitsee. Energiakehossa on hyvin yleisesti monilla henkilöillä  tukkoisuutta, joka estää energian tasaisen virtauksen ja tämän tukkoisuuden poistaminen vaikuttaa hyvin tehokkaasti kehon toimintoja aktivoivasti.   Tukkeutunut energia kehossa aiheuttaa sen  ettei kyseinen alue saa energiaa ja kuona-aineet eivät pääse poistumaan. Tukkeutuneen alueen avaaminen energiahoidolla avaa myös aineenvaihdunnan ja elpyminen pääsee alkamaan.

Energiakehossa voi olla myös heikkoutta, jolloin kyseinen alue tai elin voi olla heikentynyt. Tällöin keholla ei ole voimavaroja kyseisellä alueella ja energiakehon hoidolla voidaan tällaisia alueita vahvistaa.

Energiakehon hoito on erityisen tehokas purkamaan kehosta kroonista jännitystä ja stressitiloja. Energiakehon hoidolla on myös mahdollista vahvistaa kehoa ja immuunijärjestelmää. Henkiseen ja fyysiseen ” huonoon oloon” energiakehon hoito tuo yleensä nopean avun.

Energiakehon hoito perustuu  samaan periaatteeseen kuin kiinalainen akupunktio, mutta emme käytä neuloja. Energiakehon hoito poistaa tehokkaasti fysiologista stressiä, joka on useiden vaivojen perimmäinen syy. Tämän takia energiakehon hoito auttaa moniin eri vaivoihin.  Hoito vaikuttaa autonomisen hermoston tasolla.   Tärkeintä on, että olet hoidon aikana mahdollisimman rento, jotta keho pystyy purkamaan kroonista stressitilaa ja jännityksiä mahdollisimman tehokkaasti.

Hoidossa puhdistetaan hoidettavan  Energiakentät, Chakrat/ 7-12 kpl ( chakroja on kehossa paljon), energisoidaan ja tasapainoitetaan ne ja suljetaan lopuksi hoidettavan energiakentät.

Tunnekehon hoito (meridiaanihoito)
Perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen, mutta emme käytä neuloja. Voidaan kutsua ”psykologiseksi akupunktioksi”. Meridiaanihoidossa naputellaan sormin akupunktiopisteitä; tavoitteena on purkaa kehoon varastoituneita negatiivisia tunne-energioita ja tunnelukkoja ( tunnetraumoja). Voidaan hoitaa myös Uskomuksia, Pelkoja ja Riippuvuuksia

Meridiaaniterapiahoito

Tässä hoidossa keskeinen ajatusmalli on, että kaikki tunteet ovat energiaa/alitajunnan kommunikointi tietoisenmielen kanssa.

Keho ja mieli ovat hyvin läheisessä vaikutuksessa toisiinsa. Tämän takia tunteet vaikuttavat hyvin suuresti kehon hyvinvointiin. Kun me tunnemme tunteen , se yleensä tuntuu myös kehossa.

Stressi /tunnestressi saa verenpaineen nousemaan , lihakset jännittyvät, syntyy epävakautta hormonitoimintaan.

Tämän hoidon kulmakivi on ” pyyhkiä menneisyydestä”  kehoon/alitajuntaan varastoituneet negatiivisesti vaikuttavat ” Muistot” ( ovat kehossa solumuistissa)  , jolloin niistä syntyneet oireet poistuvat.

Meridiaaniterapia on siis yksi tehokas tapa vaikuttaa alitajuntaan ja kehoon varastuneisiin tunteisiin sekä opittuihin ”ärsyke-reaktio malleihin”, mistä erilaiset tunteet kumpuavat.

Menetelmessä käytetään hyväksi kehon meridiaaneja eli energiakanavia/akupunktiopisteitä, joita tasapainoitetaan naputtelemalla sormilla ja keskitytään hoidettavaan ongelmaan.

Meridiaaniterapia-hoidoilla voidaan hoitaa:

– kivut, pelot ja fobiat/kaikenlaiset negatiiviset tunteet, allergiat, riippuvuudet, painon pudottaminen,ihmissuhdeongelmat, verenpaine, menneisyyden traumat/negatiiviset muistot, masennus, paniikkihäiriö,urheilusuoritusten parantamiseen, sukupuoliseen suoritukseen liittyvät ongelmat jne.