Reiki-energiahoito

Reiki- Intuitiivinen energiahoito on erittäin rentouttava hoitomuoto, joka sopii kaikille. Reiki on japania ja tarkoittaa universaalia elämänenergiaa, joka virtaa meissä kaikissa ja meidän ympärillämme. Reiki- energiahoito on riippumaton elämänkatsomuksesta tai uskonnollisesta näkemyksestä. Reikiä voidaan käyttää itsehoitoon tai toisen hoitamiseen. Reiki-energiahoito nopeuttaa paranemista kaikilla tasoilla: fyysisellä, psyykkisellä, henkisellä sekä tunnetasolla. Hoito voi toimia hyvin myös terveysongelmien ennaltaehkäisijänä.

Meillä kaikilla on tunnelukkoja, joista osa on syntynyt jo lapsuudessamme. Lisäksi meidän omat jumiutuneet ajatusmallimme, ”rajoitteet” ja tukahdetut tunteemme, aiheuttavat energiatukoksia.

Intuitiivisessa energiahoidossa tutkin ja hoidan energiaa, puhdistan chakroja, energisoin ne ja tasapainotan niitä.Puhdistan energiakentät, vahvistan niitä ja lopuksen suljen energiakentät.

Reiki-hoito on syvärentouttava, koska hoito vaikuttaa parasympaattisessa hermostossa ja siten poistaa stressiä,  mikä monen oireen ja vaivan takana oleva syy.

Hoitava energia välittyy hoitajan käsien kautta hoidettavaan. Hoito tapahtuu hoitopöydällä makuulla omat vaatteet päällä, huovan alla. Hoidossa voi tulla esille asioita, jotka ovat Sinulle tärkeitä tässä elämäntilanteessa. Yhdessä voimme selvitellä niitä, jos niin haluat.

Intuitiivinen energiahoito voi auttaa:
– stressiin ja väsymykseen
– avaamaan tunnelukkoja
– selkeyttämään ihmisuhteita
– lisäämään itsetuntemusta
– löytämään oman elämänsuunnan
– auttamaan riippuvuuksista eroon pääsemisessä
– auttaa psyykkiseen jännittämiseen ja sen tuomiin oireisiin
– lihaskireyteen ja päänsärkyyn

Hoito ja keskustelu ovat luottamuksellisia. Energiahoito sisältää alkuhaastattelun, energiahoidon ja loppukeskustelun.