Meedio-palvelut

Meedio on henkilö ja palvelija henkimaailman ja fyysisen maailman välillä. Meediolla on kyky saada yhteys poisnukkuneisiin Henkiin ja saada heiltä viestejä välitettäväksi heidän läheisilleen. Meedioistunnoissa Henget tulevat, jos he haluavat. Me emme voi pyytää, pakottaa, käskeä heitä tulemaan istuntoon. Viestinvälityksissä he itse valitsevat viestit läheisilleen, juuri sen mikä voi olla tärkeä asia juuri sillä hetkellä tai tulevaan. He ovat istunnossa sen ajan minkä haluavat. Hengillä on vapaa tahtoa toimia kuten meillä täällä fyysisessä maailmassa.

Viestinvälityksessä asiakkalle ja samalla tulkinassa Henget ovat  persoonia, sellaisia kuin he olivat eläissään.Monia itkuja ja nauruja on koettu unohtamatta huumoria kun asiakas , Henget ja minä olemme olleet läsnä. Asiakkalle on lohdullista tietää, että hänen läheisellään on kaikki hyvin.

Viestinvälityksessä meedio voi auttaa asiakasta ja Henkeä, jos on  jokin asia jäänyt selvittämättä, kertomatta tai sanomatta.

Meedio auttaa myös välitilassa olevia Henkiä paranemiseen ja Valoon, heiltä pitää kysyä kuitenkin lupa ensin,että haluavatko he apua.

Itse näen Henget sen näköisinä kuin he olivat poisnukkuessaan, ihmisinä. He välittävät viestin minulle telepaattisesti sanoina ja lauseina.  Minulla on sopimus Henkien kanssa millä tarkistan, että olen sanonut viestit oikein asiakkaalle.

Meedion työhöni kuuluvat myös henkiparannus eli hoito asiakkaalle. Hoito kestää 45 minuuttia.  Lisäksi teen kotien-, rakennusten- ja maa-alueiden puhdistamista raskaista energioista ja hengistä.

Poistan myös henkiä ihmisten energiakentistä tai missä niitä on.

On lohdullista tietää, että poisnukkuneet läheisemme ovat kuitenkin läsnä ja lähellä meitä.